Activitats que hem fet per celebrar el dia de Santa Joaquima de Vedruna

dimecres, 23 de maig del 2012

Curs 2011-2012

A l'ESO i Batxillerat una diada amb molta marxa! Després de la Celebracio de l'Eucaristia dedicada a Santa Joaquima comencen els actes lúdics, aquest any amb un gran toc esportiu (una caminada i una bicicletada) i un bon vermut per refer les forces. A la tarda una tranquil.la vetllada de cinema.

A Primària també hem dedicat el dia a l'esport, jocs de taula, 3x3 de bàsquet, caminades i els més menuts de l'etapa ens hem divertit ballant al ritme dels temes musicals més actuals.L'Ester ens ha fet suar una mica però ens ho hem passat molt bé.

A la Llar hem explicat la història de Sta. Joaquima, i com cada any hem fet l'ofrena floral a la Capella ....i després una bona xocolatada, per acabar la jornada!

A Infantil, els nens i nenes de P-4 i P-5, hem començat jugant al joc que explica la vida de Sta. Joaquima, per desprès anar al pati a jugar als diferents tallers de moviment, joc simbòlic, equilibri...Tots plegats, també, hem anat a la Capella de l' escola a fer l' ofrena floral a Sta. Joaquima.


Qui som

La meva foto
Centre Concertat per la Generalitat de Catalunya. LLar d'Infants, Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària